Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone DLC verschijnt 13 oktober

Gamekings Redactie 08/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedereen die The Witcher 3: Wild Hunt speelt of heeft gespeeld, heeft vast en zeker al flink wat uurtjes in de game gestoken. Liefhebbers van de game zullen dan ook blij zijn met de aankomende expansion “Hearts of Stone”, en raad eens? Die verschijnt 13 oktober aanstaande!

De expansion voegt een nieuwe verhaallijn toe die zich grotendeels afspeelt in No Man’s Land, tussen Novigrad en Oxenfurt. Geralt krijgt de opdracht om een bandietenleider op te sporen en uit te schakelen, maar dat gaat hem alles behalve gemakkelijk af. Geralt die moeite heeft met een bandiet? Misschien moet daar even bij vermeld worden dat de bandiet in kwestie onsterfelijk is. Tijdens de opdracht komt Geralt verschillende nieuwe personages tegen die hem zullen helpen. Een van deze personages is een dame waarmee je – zoals je waarschijnlijk al verwachtte –  ‘een goed gesprek’ mee kunt hebben.

De uitbreiding van CD Projekt RED’s populaire RPG zal niet alleen een nieuw hoofdstuk binnen de game beginnen, maar voegt ook op gebied van gameplay nieuwe functies toe. Zo zullen er “runewords” zijn, al is het nog niet duidelijk wat deze daadwerkelijk zullen doen. Wel zullen ze volgens de ontwikkelaar een “significant” effect hebben op de gameplay en “geeft het spelers de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende aanvalstactieken.”

Zoals gezegd komt de Hearts of Stone-uitbreiding 13 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Mocht je geïnteresseerd zijn in de uitbreiding, onthoud dan wel dat deze bedoeld is voor spelers die hun Geralt al boven level 30 hebben weten te krijgen. Wat vind jij vooralsnog van Hearts of Stone? Wat denk jij dat “runewords” zullen doen? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

The Witcher 3: Wild Hunt - Heart of Stone DLC verschijnt 13 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch