Menu Premium

The Witcher 3 krijgt geen nieuwe content na Blood and Wine

Suzanne de Jong 11/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen bijna een jaar geleden, namelijk op 19 mei 2015, The Witcher 3: Wild Hunt uitkwam, was duidelijk dat er zestien gratis DLC-pakketten voor de game zouden verschijnen, naast twee betaalde expansions. De eerste expansion, Hearts of Stone, is inmiddels al een tijdje uit en sinds gisteren weten we dat ook Blood and Wine niet ver van ons verwijderd is. Echter heeft de Poolse ontwikkelaar aangegeven dat dit meteen het einde betekent voor Geralt.

De game director van The Witcher 3, Konrad Tomaszkiewicz, heeft namelijk aangegeven dat na de Blood and Wine DLC er geen verdere add-on content meer zal verschijnen voor de game. Ze gaan zich nog wel bezig houden met eventuele patches voor de game, maar verder wordt de focus verlegd naar Cyberpunk 2077.

Tomaszkiewicz en honderd van zijn werknemers die momenteel nog bezig zijn met Blood and Wine, gaan in alle waarschijnlijkheid werken aan Cyberpunk 2077, welke in 2017 zal moeten verschijnen. Tomaszkiewicz gaat de game niet leiden, want die taak is weggelegd voor Adam Badowski. Momenteel werken er twee kleinere en twee grotere teams aan games binnen CD Projekt Red, maar er wordt dus met name gewerkt aan Cyberpunk 2077. De Poolse ontwikkelaar heeft recentelijk wel de plannen bekendgemaakt tot 2021, waarin duidelijk is geworden dat er voor die tijd nog meer games van CD Projekt gaan verschijnen.

Bron: Eurogamer

The Witcher 3 krijgt geen nieuwe content meer na Blood and Wine

The Witcher 3 krijgt geen nieuwe content meer na Blood and Wine

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch