Menu Premium

The Witcher 2 Dark Edition al uitverkocht in Europa

Gamekings Redactie 17/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox 360 versie van The Witcher 2 doet het erg goed in Europa. Zo goed dat de Dark Edition van de game nu al uitverkocht blijkt te zijn in de pre-orders, terwijl de game pas hoort te verschijnen op 17 april.

Het ziet er naar uit dat console-liefhebbers wel degelijk zitten te wachten op een hardcore-rpg als The Witcher 2, gezien het feit dat de game nu al zo goed verkoopt. Michal Nowakowski van ontwikkelaar CD Projekt was zeker te spreken over het succes van de titel: “We zijn erg blij dat de Dark Edition zo goed is ontvangen door gamers. We zijn pas half onderweg van pre-orders naar release, en Europese gamers hebben nu al alle exemplaren van de Dark Edition gekocht.”

Naast de uitverkochte Dark Edition is er nog wel een Enhanced Edition beschikbaar. “Je kan nog steeds de Enhanced Edition van de game kopen. Die bevat, naast de game zelf, de officiële soundtrack, quest handboek en wereldkaart van de game”, liet Michal weten.

De Dark Edition van The Witcher 2 bevat heel wat leuke hebbedingetjes waar je natuurlijk geen moer aan hebt, zoals een aantal stickers en een medallion, maar ook wat toffer spul zoals een making of disc, soundtrack en een heuse 200-pagina tellende artbook.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch