Menu Premium

The Walking Dead Social Game in de maak

Gamekings Redactie 10/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zombie-apocalypse wordt binnenkort een sociaal gebeuren met The Walking Dead Social Game op Facebook. In april mag je samen met je maten, in de setting van de populaire serie, zien te overleven. Hartstikke gezellig.

Ontwikkelaar Eyes Wide Games is, in samenwerking met uitgever Rockyou en tv-zender AMC, verantwoordelijk voor dit sociale zombiefestijn. De social game developer belooft naar eigen zeggen “mid-to-hardcore gamers” te zullen bevredigen. Daarnaast schept Stephen Griffin, CEO van Eyes Wide Games, hoge verwachtingen door de titel aan te prijzen als “een next-generation game voor sociale netwerken.” Volgens Stephen biedt The Walking Dead Social Game een veel rijkere spelervaring dan andere social games voorheen. “De game levert diepgaande speelbaarheid, bevat drama, maar is tegelijkertijd ook toegankelijk voor het casual publiek. Als je als gamer op zoek bent naar een diepe game die te spelen is op sociale netwerken, dan hoef je niet verder te zoeken dan deze game”, legt Griffin uit.

In The Walking Dead Social Game mag je, met een aantal vrienden, de zombie-apocalypse zien te overleven door Walkers (zombies) te doden, naar voedsel en hulpmiddelen te speuren, en kampen op te zetten. Daarnaast zal je tijdens jouw avonturen bekende gezichten uit de serie tegenkomen.

Misschien dat het dan toch eens tijd wordt om een social game op Facebook te checken, zeker nu er eentje zal verschijnen met mijn favoriete ondode, hersens etende schurken in de aanbieding. Ik zit in ieder geval mijn shotgun alvast te laden…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch