Menu Premium
Loading...

The Walking Dead Season Finale Launch Trailer

Gamekings Redactie 20/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vier episodes van rennen, schieten, keuzes maken en ten alle tijden Clementine veilig houden, is het tijd om een eind aan het verhaal te breien. Hoelang ga je het nog volhouden met Lee? Kun je Clementine tot het laatste moment beschermen? Daar kom je binnenkort allemaal achter, maar voor nu is er de The Walking Dead Season Finale Launch Trailer.

De spannende game serie, gebaseerd op de gelijknamige comics, gooit je nog één keer in de verrotte, met zombies ondergelopen wereld. Hierin ga je met Lee proberen je overlevingstocht voort te zetten. Het lijkt erop dat er nu echt stront aan de knikker is, en dat er nu meer zombies zijn dan ooit te voren. Het zal dus een stuk lastiger worden het verhaal positief af te sluiten en Clementine te redden.

Maar dit hangt allemaal af van de keuzes die je hebt gemaakt in de vorige episodes. Wie heb je te vriend gehouden en wie is je vijand geworden? En wie is er überhaupt nog in leven? Heb je de juiste keuzes gemaakt, of heb je het jezelf zo moeilijk gemaakt dat de kans dat je het overleeft net zo groot is als dit jaar eindelijk een keer de oudejaarstrekking winnen?

Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is je mouwen opstropen en de zombies nog één keer te lijf gaan. Alsof dat een straf is natuurlijk. Maar goed, dan moet je natuurlijk wel de juiste keuzes maken. Wat er tot nu toe bekend is van de intriges die je te wachten staan, zie je in de The Walking Dead Season Finale Trailer.

The Walking Dead Season Finale Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch