Menu Premium
Loading...

The Walking Dead Episode 4 Trailer

Gamekings Redactie 02/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deel vier van de zombie point and click adventure komt naar de PlayStation 3. Telltale Games laat zien wat ze voor dit deel allemaal uit de kast trekken in The Walking Dead Episode 4 Trailer.

De meesten kennen The Walking Dead waarschijnlijk van de succesvolle TV-serie op AMC. Deze point and click adventure game is echter gebaseerd op de comic en niet op de serie. De game is opgedeeld in vijf afleveringen die los verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360, PC en iOS.

The Walking Dead game draait voornamelijk om Lee Everett, een professor die veroordeeld is voor het vermoorden van een raadslid. Hij ontmoet Clementine en samen vervolgen ze hun avontuur door het zombie-rijke landschap. “Around Every Corner” is de titel van deze vierde aflevering. De naam doet vermoeden dat je de nodige schrikmomenten kunt verwachten.

Dit is niet de eerste game die ontwikkeld wordt door Telltale Games. Eerder kwamen ze met het goed ontvangen “Tales of Monkey Island”, al hebben ze ook minder geslaagde games op de markt gezet, zoals Jurassic Park: The Game.

Of je nou van het catoony stijltje houdt of niet, The Walking Dead is de enige point and click game waarin je zombies te lijf gaat. Of ook deel vier tof gaat worden, kun je checken in The Walking Dead Episode 4 Trailer.

The Walking Dead Episode 4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch