Menu Premium

The Talos Principle: Road to Gehenna releasedatum bekend

Mark Hoogland 08/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Puzzelfanaten met een filosofische inslag kunnen nog deze maand aan de slag met DLC voor The Talos Principle. Dat er een uitbreiding aan zat te komen wisten we al een tijdje, maar vandaag maakte uitgever Devolver dan eindelijk een releasedatum bekend; Road to Gehenna zal vanaf 23 juli verkrijgbaar zijn via Steam.

The Talos Principle verscheen afgelopen december en werd door critici jubelend ontvangen. De first person-puzzelaar werd geprezen om zijn moeilijkheidsgraad, sfeervolle setting en diepzinnige levenskwesties. In de game speel je een androïde die langzaamaan een bewustzijn vormt via puzzels die gecreëerd zijn door Elohim, een onbekende entiteit met een godcomplex. In Road to Gehenna neem je straks de rol aan van Uriel, één van de vele Messengers van diezelfde Elohim. De DLC neemt je mee naar een verborgen deel van de simulatie, waarin gedoemde zielen moeten worden bevrijd via de meest uitdagende puzzels tot nog toe. Naast nieuwe personages kent Gehenna ook zijn eigen geschiedenis en filosofie, dus er valt hoe dan ook genoeg te ontdekken!

Vooralsnog kunnen alleen PC-gamers hun hoofd breken op The Talos Principle en Road to Gehenna, maar de game komt – inclusief de DLC – later dit jaar ook uit voor de Playstation 4.

Bron: IGN

The Talos Principle: Road to Gehenna releasedatum bekend

The Talos Principle: Road to Gehenna releasedatum bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch