Menu Premium

The Sly Cooper Collection PS Vita heeft een ESRB kwalificatie

Gamekings Redactie 21/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs werd al bekend gemaakt dat de klassieke platform franchise Jak and Daxter in de vorm van een high defenition remake de PS Vita zal gaan sieren. Daaraan kunnen we vandaag een volgende trip down memory lane toevoegen. The Sly Cooper Collection PS Vita heeft een ESRB kwalificatie gekregen.

De PS Vita krijgt een hoop kritiek te verduren met betrekking tot de aanvoer van nieuwe games. Daarentegen ontwikkelt de krachtige handheld zich als de perfecte manier om een nieuwe generatie gamers te introduceren met games die in de hoogtijdagen van de PlayStation 2 roem vergaarden. Metal Gear Solid 2 en 3 verschenen vorig jaar al als HD remake en straks kunnen we Jak & Daxter en Final Fantasy X ook aan het rijtje toevoegen.

Sly Cooper: Thieves in Time verscheen kort geleden voor zowel de PlayStation 3 als de PS Vita en werd positief ontvangen. Als je benieuwd bent hoe het allemaal ook alweer begon, kan je straks de eerste drie delen uit de franchise op je PS Vita gaan (her)beleven. De HD remake verscheen eerder al voor de PlayStation 3, maar op het ESRB (Entertainment Software Rating Board) kreeg The Sly Cooper Collection pas een PS Vita vermelding. De heruitgave verzamelt de PlayStation 2 games Sly Cooper and the Thievus Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves en Sly 3: Honor Among Thieves in een fris high definition pakketje. Goed nieuws voor zowel jonge als oude gamers, want de eerste Sly game dateert uit het jaar 2002 (!). Er is dus een hele generatie die nog niet heeft kunnen platformen en sneaken met de slinkse, koddige wasbeer.

Wat vind jij van het fenomeen ‘HD remakes’ en welke zou jij graag willen zien?

The Sly Cooper Collection PS Vita heeft een ESRB kwalificatie

The Sly Cooper Collection PS Vita heeft een ESRB kwalificatie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch