Menu Premium
Loading...

The Sims 4 Gamescom 2013 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn maar weinig games waarbij het mogelijk is een compleet eigen virtueel leven op te bouwen. The Sims is al jaren de toonaangevende game op dit gebied. Dat EA Games ook in het volgende deel erg zijn best doet ook deze game tot een succes te maken, is wel te zien in The Sims 4 Gamescom 2013 Gameplay Trailer.

Wat is er nou vetter dan jezelf na te maken in een game en vervolgens al je dromen werkelijkheid te laten worden? The Sims 4 is, zoals de naam al doet vermoeden, het vierde grote deel in de serie. Door de vele uitbreidingspakketten die de game vaak met zich meebrengt, is het mogelijk uiteindelijk oneindig veel dingen te ondernemen in The Sims. Misschien ambieer je het om schilder te worden, of hou je juist van iets dat nog spannender is, zoals astronaut. Dit is allemaal mogelijk in The Sims 4.

Dat The Sims zich eerder heeft bewezen als een grandioze game weten we al langer. Na het zien van deze trailer moet ik zeggen dat de verwachtingen voor The Sims 4 wederom hoog liggen. The Sims 4 zal begin 2014 in de winkels liggen voor, in eerste instantie, alleen de PC. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er snel andere platforms volgen. Wacht niet langer en check snel die trailer!

The Sims 4 Gamescom 2013 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch