Menu Premium
Loading...

The Sims 4 Gamescom 2013 Arrival Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Sims is een gameserie die zich blijft ontwikkelen en in de nieuwste creatie van EA komt dit ook duidelijk naar voren. The Sims is erg realistisch, maar ook speelt humor een grote rol. In The Sims 4 Gamescom 2013 Arrival Trailer is duidelijk te zien dat EA Games niet stil heeft gezeten.

Na drie volwaardige The Sims-games en ontelbaar veel uitbreidingspakketten zou je denken dat de meeste innovatie toch wel uit de game is. Niets is minder waar, want de nieuwe features in The Sims 4 zorgen er voor dat ook deze game waarschijnlijk een klapper wordt. Zo zijn je Sims intelligenter dan voorheen en ze zullen dus realistischer reageren op situaties. Hier hoort ook bij dat de Sims meer emotie hebben. Ook zal de nieuwe Sims beschikken over een vernieuwde bouw-tool. Door kant-en-klare woonruimtes neer te zetten, is het mogelijk om snel, en effectief, een woning te bouwen. Als je er dan ook nog bij optelt dat de buurt, de speelbare personages en je beloningen een nog grotere rol spelen, dan kan je niet anders dan toegeven dat EA opnieuw erg innovatief is. Ben je helemaal tevreden over jouw ontworpen huis? Gooi hem online en laat anderen met jouw creatie aan de slag!

The Sims 4 komt uit begin volgend jaar uit voor de PC en later waarschijnlijk ook voor andere platformen. Heb jij er ook al zin in? Check dan snel de trailer!

The Sims 4 Gamescom 2013 Arrival Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch