Menu Premium
Loading...

The Sims 4 Create A Sim Demo is nu beschikbaar

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor mensen die niet tevreden zijn met hun eigen leven, bood The Sims jaren geleden een oplossing. Bouw jezelf na, vind jezelf opnieuw uit en leef het leven waar je van hebt gedroomd! Ondertussen zijn we al aangekomen bij The Sims deeltje nummer 4 en deze komt er binnenkort aan. Wil je alvast wat rommelen met de eerste minuten van de game, dan kan dat, want The Sims 4 Create A Sim Demo is nu beschikbaar.

EA heeft zojuist op de Gamescom toegezegd dat iedereen nu gratis de Create A Sim demo kan spelen. De game zelf zal nog niet speelbaar zijn, maar de nieuwe features in het maken van je eigen familie zijn in ieder geval wél al te ontdekken. Je kan gewoon je eigen karakter nabouwen en rommelen met de eigenschappen ervan. In de gameplay demo op de Gamescom hebben medewerkers van EA ook enkele minuten door de nieuwe Sims-wereld heengelopen. Hierbij lieten ze onder andere een nieuwe manier van huizen bouwen zien, waarbij je gewoon een blauwdruk kunt gebruiken en die vervolgens aan kan passen naar wens. Ze toonden ook hoe een Sim met de Grim Reaper een discussie kan aangaan over of iemand wel echt dood hoort te zijn. Eén van de dingen waar EA heel blij mee was, is de nadruk op emotie in The Sims 4. Ze hebben dan ook een segment gebruikt om een wel heel verdrietige Sim te laten zien, die ze vervolgens probeerden op te beuren door middel van knuffels en dansfeestjes.

Mocht je ook je digitale groene vingers aan het werk willen zetten, dan biedt The Sims 4 hier ook de kans toe. Ze hebben namelijk een heel programma erin gezet waarbij je planten kan groeien, kruisen en nieuwe soorten kan creëren. Zoals een zogenaamde Cow Plant, een vleesetende plant met een koeienkop. Jezelf nabouwen kan dus al, maar op de volledige game moet je nog even wachten. Op 4 september komt deze uit voor de PC. Of het mogelijk wordt om in de demo gemaakte personages naar de volledige game over te kunnen zetten, is niet bekend.

The Sims 4 Create A Sim Demo is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch