Menu Premium
Loading...

The Sims 4 Build Mode Official Gameplay Trailer

Lisette Atsma 28/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ondertussen al ruim vijf jaar geleden dat The Sims 3 verscheen en we zijn nu elf uitbreidingen verder. Dat maakt het tijd om de gameserie in een nieuw jasje te steken en dus tijd voor… Sims 4! Aan de formule is er praktisch niets veranderd: je bouwt een huis, je maakt een familie, ze leven zoals jij wilt dat ze leven en ze gaan dood. Vandaag kwam de The Sims 4 Build Mode Official Gameplay Trailer uit, waar ze laten zien dat het bouwen van een huis, ooit een van de meest tijdrovende klusjes in de game, nu in een handomdraai gedaan kan worden.

Onder een bepaalde groep gamers is de The Sims reeks nog altijd super populair. Al sinds het eerste deel uit 2000 zijn er ontzettend veel enthousiast te krijgen voor de serie en zijn het zelfs hen die normaal gesproken niet veel gamen die de computer aanzetten om The Sims te spelen. In de tussentijd is er ontzettend veel veranderd, want waar het in het eerste deel nog aardig beperkt was qua mogelijkheden, is het anno 2014 bijna mogelijk om álles te kunnen. Helemaal als alle uitbreidingen aangeschaft worden die jaar in, jaar uit verschijnen voor alle The Sims titels.

The Sims 4 Build Mode Official Gameplay Trailer laat zien hoe ze het bouwen van huizen versneld hebben. Je hoeft niet langer te kloten met een per ongeluk verkeerd geplaatste muur die weer verwijderd moet worden. Met maar één klik op de knop heb je een kamer, volledig uitgerust met bank, kast, kleedjes, verf en ramen. Er is de keuze om alles handmatig te doen, maar dat kan ook gecombineerd worden met vooraf ingestelde opties, welke ook nog eens aangepast kunnen worden wanneer deze worden gebruikt.

Af te gaan op de enthousiaste eerste reacties, zijn er genoeg mensen die warmlopen voor The Sims 4. Velen hebben hoge verwachtingen van de game en kunnen niet wachten tot deze uitkomt. Een precieze releasedatum is er echter nog niet, maar in de herfst van dit jaar moeten we aan de slag kunnen met het laatste deel in de serie.

The Sims 4 Build Mode Official Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch