Menu Premium

The Scorchers DLC van Rage verschijnt volgende week op PSN

Gamekings Redactie 15/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Scorchers DLC van Rage verschijnt volgende week op PSN. Dat de pack er zou komen hing al langer in de lucht, nadat de titel voor het eerst opgemerkt werd door de toegekende PEGI-rating. Toen eenmaal ook de trophies bij de PS3-versie werden toegevoegd, wist iedereen dat het nu nog een kwestie van tijd zou zijn voor een release. Bethesda heeft eindelijk de rook opgetrokken rond de nieuwe DLC met wat concrete informatie.

Spelers zullen andermaal terugkeren naar the Wasteland voor een nieuw avontuur verspreid over zes nieuwe terreinen. Daar zet je je hakken stevig in het zand om samen met nieuwe bondgenoten van The Hager settlement je te verdedigen tegen een schurkenclan met de naam The Scorchers.

Daarnaast neem je deel aan een nieuw seizoen van Mutant Bash TV, waar een aantal nieuwe mini-games aan je worden geïntroduceerd, en je de beschikking krijgt over de nailgun. Wij weten niet of je ooit in de praxis hebt gestaan met deze powertool, want dan zul je je ongetwijfeld wel eens hebben afgevraagd wat voor schade je hiermee zou kunnen toebrengen aan levend organisch weefsel. Tijd om er achter te komen dus.

Bovenop al dit lekkers zo net voor kerst en na sinterklaas, voegt de DLC een ultra-nightmare difficulty toe aan de game voor de sadomasochisten onder jullie. Wat sommigen nog meer zal aanspreken is de Extended Play optie. Hiermee zijn spelers in staat de wereld vrij verder te verkennen na het rollen van de credits, en kunnen zich zo uitstaande achievements alsnog toe eigenen.

Volgende week, de exacte datum is niet bekend, zal de DLC verschijnen voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC. Het zal voor sommigen onder jullie een aangename verrassing zijn dat er toch nog een nieuwe DLC verschijnt voor Rage.

De shooter van id Software werd lauw tot warm ontvangen door de journalistiek, maar deed het slecht in de financiële boeken. Wat je dan nog wel eens ziet is dat de kapiteins, Id Software en Bethesda in deze, als eersten het zinkende schip verlaten en niet meer omkijken naar hun titel. Het is een goede zaak dat dat nu niet zo blijkt. Laat ons weten of jij nog zit te wachten op dit nakomertje, of daarvoor de game al te lang stof ziet happen in je kast.

The Scorchers DLC van Rage verschijnt volgende week op PSN

The Scorchers DLC van Rage verschijnt volgende week op PSN

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch