Menu Premium
Loading...

Puppeteer TGS 2012 trailer

Gamekings Redactie 19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het kader van aparte en opvallende games is Puppeteer er zeker eentje om in de gaten te houden. Waarom dat precies is, zie je in de Puppeteer TGS 2012 trailer.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar de mensen van Studio Japan hebben geen gebrek aan fantasie, aan krankzinnigheid trouwens ook niet. In hun nieuwe game, Puppeteer, heeft de gestoorde professor Gregorious T. Oswald een nieuwe voorstelling voor zijn magische poppentheater en jij speelt de hoofdrol. Je speelt namelijk Katuro, een klein jongetje die door de “Moon Bear King”, niet te verwarren met “Man Bear Pig”, wordt omgetoverd in een pop om zijn kasteel te beschermen. De Moon Bear King gelooft echter niet dat Katuro dat zal doen, waardoor de tiran nonchalant je hoofd eraf bijt en je lichaam dumpt. Je missie is dus om je houten hoofd terug te krijgen en te ontsnappen uit het donkere kasteel van de Moon Bear King.

Vroeger mocht je nooit rennen met een schaar van je moeder, maar voor deze keer wordt er een uitzondering gemaakt. Puppeteer is namelijk een platformer met een twist, in plaats van door de wereld te bewegen, beweegt de wereld om jou heen. Dit doe je door met je schaar als een gek door het level te knippen, dit is dus blijkbaar je primaire wapen. Het theater blijft continu om je heen bewegen en veranderen waardoor elke scene je verrast. Alleen je hoofd verliezen is natuurlijk geen gezicht, dus moet Katuro het ook regelmatig vervangen met iets anders, een hamburger bijvoorbeeld…

Er blijken ook genoeg Bossfights in te zitten, maar hoe dat gaat uitpakken is voorlopig nog niet bekend. Wat als wel vast staat is dat dit waarschijnlijk een van de origineelste games gaat worden van 2012. Als je ons niet gelooft, kijk dan maar even snel naar de Puppeteer TGS 2012 trailer.

The Puppeteer TGS 2012 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch