Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 TV Commercial Video

René Janssen 20/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het
Vandaag trakteert Sony ons op de TV Commercial video van The Order: 1886. De single-player third-persoon shooter is exclusief voor PlayStation 4 en komt officieel vandaag uit. In de dertig seconden durende TV Commercial voor de game maak je alvast kennis met Sir Galahad en zijn team van ridders.
The Order: 1886 speelt zich af in een alternatief victoriaans Londen, waar de wapens net een slagje geavanceerder zijn. Hoognodig, want onze ridders hebben wel wat zwaarder geschut nodig dan een zwaard en schild om hun vijanden (half mens, half beest) te verslaan.
De meningen zijn nogal verdeeld. Waar men het over eens is, is dat het er allemaal schitterend uitziet. Een visueel spektakel volgens velen. Uiteraard wordt daar in de TV Commercial extra de nadruk op gelegd. Over de speelduur is men minder te spreken en de reviews die verschillende media gisteren naar buiten brachten, varieerde van verwoestend tot lovend.
Haalt deze commercial je alsnog over de game aan te schaffen? Wellicht al gedaan? Laat gerust je mening van de game weten in onderstaande comments. The Order: 1886 ligt vanaf vandaag exclusief in de schappen voor de PlayStation 4.
The Order: 1886 TV Commercial Video
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch