Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 The Cast of The Order Video

René Janssen 17/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat The Order op 20 februari uitkomt heeft Sony nog even de getalenteerde acteurs geïntroduceerd die de hoofdkarakters van de game tot leven hebben gebracht. Dit doet Sony in de The Order: 1886 The Cast of The Order Video, die je boven dit bericht uitvoerig kunt checken!

Nadat het verhaal van The Order vorm had gekregen, was het tijd om naar geschikte acteurs te zoeken. Geen gemakkelijk proces. Elke acteur moest natuurlijk perfect passen bij het karakter dat hij/zij vorm zou geven. Wat volgde was dan ook een lang auditieproces. Als het ware het audities voor een film. Een lange zoektocht en vele auditieronden volgde gedurende vele maanden. Als in een soort van afvalrace kwam men ten slotte op vier acteurs uit die het team van The Order: 1886 zouden gaan vormen.

Sir Galahad wordt gespeeld door Steve West, die onder andere een rol had als Jules uit Mad Men en Stan uit de horror cult classic Seed of Chucky. En nu dus in de rol van de evenwichtige en stoïcijnse Galahad.

Alice Coulthard, onder andere van de soap Emmerdale, neemt de rol op zich van Lady Ingraine. Een typische zelfverzekerde lady die zich gedraagt zoals een lady zich behoort te gedragen, maar onder dat masker een vaardige krijgster blijkt te zijn.

Graham McTavish stapt in de rol van de oude, wijze Sir Perceval. Een van de bekendere acteurs, zowel on screen als als stemacteur. Hi heeft rollen gespeeld in series als Red Dwarf, NCIS en films als Rambo. En ook in games als Uncharted 2 en Dante’s Inferno is hij geen onbekende.

Een acteur vinden voor de rol van de ovale Marqués de Lafayette was wat lastiger, maar daar is Frederik Hamel (onder andere bekend van Bridesmaids) voor ingeschakeld.

Dit zijn de acteurs die hoofdpersonen van The Order: 1886 gaan vormen. Personages met ieder hun eigen kwaliteiten en gebreken. En ieder hun eigen rol in de geschiedenis van The Order. Het was niet zo simpel als alleen een stem verlenen aan iemands karakter. Er moest echt geacteerd worden en elke beweging en gezichtsuitdrukking werd met motion capture camera’s gedigitaliseerd. Met wat lichte aanpassingen om het echt unieke karakters te maken.

Meer over de karakters van The Order: 1886, de acteurs van de hoofdpersonages en het hele proces om deze vorm te geven, kan je zien in bovenstaande video.

Bron: PlayStation Blog

The Order: 1886 The Cast of The Order Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch