Menu Premium
Loading...

The Music of Hohokum Gamescom 2014 Trailer

Karen Koch 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De launch trailer van Hohokum is al te bekijken, maar nu is het ook nog eens tijd om het muziekteam achter de game aan het woord te laten. In de The Music of Hohokum Gamescom 2014 Trailer laten de mensen achter het geluid van game weten wat ze hebben gedaan, welke keuzes ze hebben gemaakt voor Hohokum en waarom ze zo graag aan het project wilden meewerken.

Hohokum is een game die draait om het ervaren van de omgevingen en in veel games wordt een groot deel van deze ervaring ondersteunt en versterkt door de muziek op de achtergrond. Zo dachten de mensen van Hohokum er ook over, maar zij durfden zelfs te stellen dat de muziek een enorm onderdeel van de ervaring zou moeten worden. Omdat ontwikkelaar Honeyslug elk leven een compleet ander gevoel wilde geven, hebben ze samen met de muziekstudio besloten om voor elk leven een geheel eigen soort muziek te maken. Het zijn namelijk niet alleen de soundtracks, maar ook muziekontwerpen die de game zo speciaal maken.

De mensen achter de muziek laten ook wat details los over de keuzes die ze bij bepaalde levels hebben gemaakt. Zo was het voor hen van belang om eerst een idee te krijgen wat voor een emotie het leven uitstraalde, voordat ze aan de muziek konden beginnen.

Als je meer wilt weten over welke muzikale keuzes er zijn gemaakt en waarom, schroom dan niet om de The Music of Hohokum Gamescom 2014 Trailer eens rustig te bekijken. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn geworden naar Hohokum na deze informatie is er goed nieuws; de game is nu te krijgen op PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita.

The Music of Hohokum Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch