Menu Premium
Loading...

The Last of Us Trailer

Gamekings Redactie 10/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de apocalyps is het zaak dat Joel zijn dochter Ellie beschermt van al het wanhopige gespuis dat de post-apocalyptische wereld bewoont. Jij bent Joel en je gaat met handen, voeten, guns en alles waar je maar je handen aan kunt krijgen de trieste wereld tegemoet. Hoe die wereld er uit ziet, zie je in de The Last Of Us Trailer.

De apocalyps heeft plaatsgevonden, en wel in de vorm van een schimmel. Deze schimmel is gebaseerd op een bestaande schimmel, die mieren in de jungle infecteert en uit hun dode lichaampjes opbloeit. Het idee, gekregen van de BBC serie Planet Earth, is dat de schimmel ook mensen kan infecteren, met nare gevolgen. Het zorgt er namelijk voor dat er allemaal schimmel uit je hoofd komt kruipen waardoor je helemaal doordraait.

Maar voor dat je gaat roepen dat het een zombie-game is. De mensen van Naughty Dog hebben expliciet duidelijk gemaakt dat het geen verhaal is over zombies, maar een verhaal over de liefde tussen vader en dochter. Zij gaan dan ook niet alleen de infected te lijf, maar ook de vijandige overlevenden die een klein beetje zijn doorgedraaid.

Je gaat er alles aan doen om je dochter veilig te houden, en dat resulteert in rauwe en gory actie die door merg en been gaat. En er mag gezegd worden dat het er in de trailer prachtig uitziet. En met een schuin oog naar die andere game van Naughty Dog, Uncharted, kan dit veel goeds brengen. Ook de gameplay leent zo te zien van de populaire titel, onder andere door de computer gestuurde metgezel en de realistische manier van vechten en animaties.

Het duurt nog wel even voordat de game er uiteindelijk is, maar wat we tot nu toe mogen aanschouwen, belooft een intense ervaring. Liefdes verhaal, of zombie-game? Oordeel zelf met de The Last Of Us Trailer.

The Last of Us Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch