Menu Premium

The Last of Us Remastered komt naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 09/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat begon met een afbeelding op de Sony Entertainment Network website, groeide binnen een bestek van slechts dertig minuten uit tot een gigantisch gerucht. Op de afbeelding was namelijk de PlayStation 4-versie van de PlayStation 3 exclusive The Last of Us te zien. Enkele minuten later dook er ook een pre-order optie op de website van Amazon op, waarin de verdere details van de game werden gegeven. Geheel betrouwbaar zijn retailers echter niet, dus pas nadat het PR-team van Sony met een officiële reactie kwam, wisten we het zeker: The Last of Us Remastered komt naar de PlayStation 4.

Verdere details moeten nog worden gegeven, maar we kunnen wel alvast speculeren over de mogelijke features die de game gaat brengen. Zo wordt er op de Amazone-pagina gesproken over een geheel vernieuwde 1080p-versie van de game. Ook is de resolutie van de character-models verhoogd en zijn de schaduw en belichting verbeterd. Let op: het is dus nog niet honderd procent zeker, maar het klinkt wel logisch gezien de krachtigere grafische processor uit de PlayStation 4.

Verder wordt er gesproken over de toevoeging van de Abandoned Territories Map Pack en de Reclaimed Territories Map Pack, welke eerder al verschenen voor de PlayStation 3-versie van de game. Ook wordt er vermeldt dat de singleplayer-campaign van The Last of Us: Left Behind , de DLC van de game, wordt toegevoegd aan het pakket. Alle eerder verschenen content wordt dus in één lading gebundeld.

Wanneer de game verschijnt, weet nog niemand. Er zijn vast al retailers die een uit de duim gezogen datum noteren, maar totdat er hierover vanuit Sony zelf gecommuniceerd wordt, is dit slechts giswerk. Zoals vermeldt in de reactie van Sony’s PR-team, komen ze snel met verdere informatie. Check het artikel later dus nog eens terug voor wellicht wat aanvullende informatie of  een officiële bevestiging van bovenstaande beweringen.

The Last of Us Remastered komt naar de PlayStation 4

The Last of Us Remastered komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch