Menu Premium
Loading...

The Last of Us Remastered Deadly New Factions Multiplayer Trailer

Gamekings Redactie 09/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe DLC voor The Last of Us Remastered was al aangekondigd door ontwikkelaar Naughty Dog. Nu is de inhoud bekendgemaakt. Het gaat om nieuwe content voor in de multiplayer, die wordt getoond in deze trailer.

Helaas geen nieuwe content voor de singleplayer dus, maar er komt wel genoeg nieuws voor in de multiplayer, verspreid over meerdere bundels. Zo komt er een Tactical Weapons Bundle, waarin een nieuwe Tactical Shotgun, Burst Pistol, Frontier Rifle en een Crossbow zitten. Heb je geen zin om al deze wapens te gaan gebruiken, dan kan je ook elk wapen los aanschaffen. Naast extra wapens komen er ook nieuwe skills in de multiplayer van The Last of Us Remastered. In het Risk Management Survival Skills Bundle zitten onder meer Second Chance, waarmee je een health kit krijgt op het moment dat je die hard nodig hebt, en Lucky Break, waardoor je meer ammunitie en bouwmateriaal krijgt als je voorraadkistjes opent. Qua nieuwe looks zit het ook goed, want met de Misfit Head Item Bundle krijg je de keuze uit diverse hoeden en helmen.

Om het helemaal compleet te maken zijn er twee nieuwe Gestures bundles, namelijk Gestures Pack 2 en Gestures Pack 3, om je tegenstanders ultiem te vernederen. Al deze content is vanaf morgen beschikbaar in de PlayStation Store.

The Last of Us Remastered Deadly New Factions Multiplayer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch