Menu Premium
Loading...

The Last of Us Remastered Announce Trailer

Karim Shehata 10/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteravond kondigde Sony The Last of Us Remastered aan. Nadat er al weken en maanden geruchten gingen over een PlayStation 4-remake voor de game, werd dit gisteren dus bevestigd. Dit is, zelfs na zoveel geruchten, opmerkelijk te noemen, want Sony ontkende dit nog standvastig nadat een medewerker van Sony Turkije de game al praktisch had aangekondigd. Nu gaat de game dan toch echt verschijnen en om dat te vieren, is hier de The Last of Us Remastered Announce Trailer.

In deze trailer zijn dus de eerste beelden te zien van de PlayStation 4-versie van The Last of Us, die onder de subtitel Remastered vanaf aankomende zomer verkocht gaat worden. Naughty Dog is al bezig met de ontwikkeling van deze game sinds vorig jaar, maar de oppoetsversie van The Last of Us werd pas echt serieus genomen binnen de muren van Naughty Dog toen iedereen erom begon te vragen. Het gaat hier echter niet om zomaar een port, want de game moet op 60 FPS gaan draaien en dat blijven draaien op een 1080p-resolutie. Daarnaast worden alle character models voorzien van een hogere resolutie en zijn de lichten en de schaduwen beter in deze PlayStation 4-versie van The Last of Us.

The Last of Us Remastered bestaat dus echt en verschijnt dus deze zomer op de PlayStation 4. Gamers die de game nog niet gespeeld hadden kunnen nu dus vanaf de aankomende zomer aan de slag met de ‘betere’ versie van deze game, terwijl er waarschijnlijk ook mensen zijn die The Last of Us gewoon nog een keer, maar dan een stuk mooier, willen spelen. Een echte releasedatum voor de game is er dus nog niet, maar aangezien we al aardig op weg zijn in de lente, kan het dus niet meer al te lang duren voordat we aan de slag kunnen met The Last of Us op de PlayStation 4. Voorlopig moeten we het echter nog doen met de The Last of Us Remastered Announce Trailer, die ons de eerste beelden laat zien van de PlayStation 4-versie.

The Last of Us Remastered Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch