Menu Premium

The Last of Us heeft de beste multiplayer ooit volgens Naughty Dog

Gamekings Redactie 17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn gewend dat er vaak hoog van de toren geblazen wordt wanneer er een nieuwe game voor de deur staat. The Last of Us heeft de beste multiplayer ooit volgens Naughty Dog. De vraag is: Kunnen ze dit ook waarmaken?

Het is logisch dat ontwikkelaars hun game in een zo goed mogelijk daglicht willen stellen. Zo is dat met The Last of Us natuurlijk precies hetzelfde. Nate Wells, lead artist bij Naughty Dog, liet met alle trots weten dat zijn game de allerbeste multiplayer ooit heeft. Gewaagde uitspraak, want wat maakt de beste multiplayer? Legt hij nu niet de lat te hoog, met de kans fans teleur te stellen als dit niet zo blijkt te zijn?

Als we kijken naar een andere serie van de hand van Naughty Dog, is Uncharted de laatste jaren iets waar we niet omheen kunnen. Met Uncharted: Drake’s Fortune startten zij een reeks games, die naast een sterke singleplayer ook een multiplayer mode bevatte. Deze werden door gamers goed ontvangen en tot op de dag van vandaag nog steeds veel gespeeld. Naughty Dog heeft dus laten zien dat ze weten hoe multiplayer hoort te werken.

The Last of Us heeft overeenkomsten met de Uncharted serie, maar daarnaast toch ontzettend een eigen gezicht. Beide games zijn action-adventure gericht, waar The Last of Us survival-horror elementen eraan toevoegt met een eigen sausje. Het is dan ook te verwachten dat Naughty Dog daar veel mee gaat doen in de multiplayer. Of dit goed gaat uitpakken, of dat Nate Wells een iets te grote mond had, daar gaan we achter komen bij de release. The Last of Us ligt 14 juni in de winkels.

Geloof jij Nate Wells, als hij zegt dat het de beste multiplayer ooit wordt?

The Last of Us heeft de beste multiplayer ooit volgens Naughty Dog

The Last of Us heeft de beste multiplayer ooit volgens Naughty Dog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch