Menu Premium
Loading...

The Last of Us development series: Wasteland Beautiful

Gamekings Redactie 09/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas werd er begin februari bekend gemaakt dat The Last of Us uitgesteld is naar 14 juni, maar gelukkig houdt Sony ons goed warm met trailers van de ontzettend mooi uitziende game. En die van vandaag is niet zomaar een trailer waarin we in-game beelden te zien krijgen. Nieuwsgierig? Check dan The Last of Us development series: Wasteland Beautiful.

In The Last of Us speel je Joel, een volwassen man die na het overleven van een pandemie een jong meisje genaamd Ellie onder zijn hoede neemt. Alles om je heen is overgenomen door de natuur en samen met Ellie besluit Joel zich aan te sluiten bij een verzetsgroep. Baan je een weg door de ruige steden vol water en begroeiing en zorg dat je jezelf en Ellie beschermt tegen het wrede geweld dat andere overlevenden tegen je zullen gebruiken om je uit de weg te ruimen.

In deze trailer zijn leads van verschillende teams binnen het The Last of Us team aan het woord. Zo krijg je beelden uit de game te zien aangevuld met uitleg over keuzes op het gebied van belichting, kleur en alle andere aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van een game. Zo kom je dus ook het verhaal achter The Last of Us te weten. Wat is er bijvoorbeeld zo belangrijk aan de verschillende soorten belichting in de game? En hoe zet je een zo realistisch mogelijke post-apocalyptische sfeer neer? Naughty Dog medewerkers gaan het je allemaal uitleggen in The Last of Us development series: Wasteland Beautiful.

The Last of Us development series: Wasteland Beautiful

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch