Menu Premium
Loading...

The Last of Us Development Series: Them or Us Trailer

Karim Shehata 03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us ligt inmiddels al een klein maandje in de winkels en is volgens velen retailers niet aan te slepen. Dit komt omdat alle gamers het er gezamenlijk wel over eens zijn dat dit de beste game van het jaar is tot nu toe, bij velen zelfs zonder enige twijfel. Ontwikkelaar Naughty Dog is verantwoordelijk voor de nu al legendarische game en daardoor kan zelfs de ”Stoute Hond” niet ophouden met het bespreken van de game. De tijd en moeite die in deze game is gestopt wordt nogmaals onderstreept in de The Last of Us Development Series: Them or Us Trailer.

Zo zegt Naughty Dog medewerker Bruce Straley onder andere in de nieuwe Development Series Trailer dat de gevechten in de game zeer intens zijn en erg persoonlijk overkomen. ”Je voelt iedere klap en ieder schot alsof het jouzelf overkomt”, aldus Straley. De man onderstreept hiermee de velen reviews op het internet van de game, waarin wordt verteld dat dit inderdaad zo overkomt op de speler.

Travis Mcintosh, Lead Programmer van de game bij de studio, zegt in de video dat er geen verschil zit in jou en bijvoorbeeld de andere over gebleven mensen in de game. ” Je gaat ze haten, medelijden met ze hebben en misschien zelfs bang voor ze zijn”, aldus Mcintosh.

Voordat ik teveel verklap raad ik je aan om een kleine vijf minuutjes van je tijd vrij te maken, lekker achterover te gaan zitten en te luisteren en kijken naar de The Last of Us Development Series: Them or Us Trailer. Het lijkt mij in ieder geval duidelijk dat Naughty Dog heel veel werk heeft zitten in deze game. Werk wat zeker niet onbeloond is gebleven.

The Last of Us Development Series: Them or Us Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch