Menu Premium

‘The Last of Us 2 komt zeer binnenkort al uit op PS4’

Hylke Haagsma 19/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us 2 is een van de games waar we hier enorm naar uit kijken,  de hype rondom de tweede titel is enorm groot. Een officiële release date is er nog niet. Maar mogelijk krijgen we de game wel sneller dan we aan zien komen..

“The Last of Us 2 is coming very soon”

Tijdens een show van Gustavo Santaolalla gaf hij mogelijk een kleine tease weg wat betreft de release date van de game. Tijdens het optreden gaf hij aan dat hij en zijn band ook enkele liedjes speelde van de eerste Last of Us. Ook sprak hij even kort over het tweede deel…  Hij zei onder andere het volgende over de game: “It’s Coming very soon”. Gustavo Santaolalla heeft muziek gemaakt voor de eerste game en zijn muziek zal ook weer in The Last of Us 2 te horen zijn.

Of de game in 2019 nog uit zal komen lijkt nog altijd gissen, want wat is snel? Een lange tijd geleden lekte via Amazon Italië een mogelijke release date uit. De webshop plaatste destijds tijdelijk een releasedatum bij de game, wat 29 maart 2019 was. Wij verwachten dat dit niet meer gaat gebeuren. Aangezien dit wel erg kort dag zou zijn en we niet verwachten dat de game zo uit het niets zal kunnen komen zonder trailers en gameplay beelden.

Moederdag

Een beschrijving van een video van PlayStation Music gaf eerder ook al een mogelijke release in 2019 aan… De eerste game kwam uit op Vaderdag en de game ging natuurlijk onder andere over Joel als vaderfiguur.  De DLC van The Last of Us kwam uit op Valentijnsdag en ging over de liefde tussen Ellie en haar vriendinnetje Riley. Er is speculatie dat het enige ontbrekende puzzelstukje een release van The Last of Us 2 op Moederdag zou zijn! Dit zou dan 12 mei zijn. Is het mogelijk dat The Last of Us 2 aandacht zal besteden aan de moeder van Ellie in het verhaal? Of is Moederdag als dag van de vrouw mogelijk al een ode aan Ellie, die meer de hoofdrol zal gaan spelen in de tweede game?

Er werd ook al gespeculeerd dat het onbekende personage wat opgehangen wordt in deze trailer, Ellie haar moeder zou zijn. Als je alle puzzelstukjes naast elkaar legt, lijkt een release op Moederdag zeker een optie. En wat zou dat lekker zijn! Maar… Volgend jaar is er natuurlijk ook een Moederdag en dit jaar zou The Last of Us 2 wel erg in het vaarwater kunnen zitten van Day’s Gone. Dit is een soortgelijke game die eind April uitkomt. En dat is ook een exclusive voor de Playstation. Maar in combinatie met de uitspraak van Santaolalla hopen wij heel erg op een hele  mooie Moederdag dit jaar, met The Last of Us 2 in onze handen.

The Last of Us 2

 

The Last of Us 2

Op Valentijnsdag kwam deze concept-art uit, iets wat we terugzagen in de gameplay trailer.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch