Menu Premium
Loading...

The Jak and Daxter Trilogy PS Vita Trailer

Gamekings Redactie 19/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je ooit een PlayStation 2 hebt gehad, dan is de kans groot dat je op zijn minst één van de Jak and Daxter games hebt gespeeld. Wanneer je er één hebt gespeeld, dan is de kans ook groot dat het een mooie herinnering is van vroeger. Sony ging daar in ieder geval van uit en heeft besloten de Jak and Daxter trilogie nogmaals uit te brengen voor PlayStation Vita. Maar de vraag is natuurlijk of jij hier op zit te wachten. Voordat je daar een oordeel over velt, ga je eerst even herinneringen ophalen met The Jak and Daxter Trilogy PS Vita Trailer.

Dit maffe duo is ooit één van de bekendste duo’s van de PlayStation familie geweest. Inmiddels dateert de laatste originele Jak and Daxter game alweer uit 2009. PlayStation 3 fans hebben in 2012 al herinneringen op kunnen halen met de Jak and Daxter trilogie, maar in juni dit jaar kunnen PlayStation Vita bezitters ook losgaan met deze HD-remake. Wat zeker niet vergeten mag worden, is natuurlijk dat de PlayStation Vita meer mogelijkheden heeft door bijvoorbeeld het touch screen. Je zult daarom ook meerdere nieuwe functionaliteiten krijgen en vernieuwde minigames kunnen spelen.

Het zal niet de eerste HD-remake zijn van oude glorie en het zal ook zeker niet de laatste zijn. Maar zitten de gamecommunity en jij daar wel op te wachten? Is het jouw centen waard om iets te spelen van vroeger met een mooier laagje en een aantal toevoegingen, of koester je liever de herinneringen van vroeger in de glorietijd van de game? Je kunt nu alvast herinneringen ophalen van die tijd met The Jak and Daxter Trilogy PS Vita Trailer!The Jak and Daxter Trilogy PS Vita Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch