Menu Premium

The Flood is terug in Halo 4

Gamekings Redactie 26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hel en verdoemenis, want The Flood is terug in Halo 4. Het is alleen niet in de vorm die je gewend bent van de eerdere delen. Het is namelijk zo dat The Flood voorkomt in het multiplayer gedeelte van de nieuwe Halo game. Een voordeel aan dit gegeven is dat je niet meer door een stoffige bibliotheek hoeft te struinen, terwijl je jezelf een baan moet schieten door een grijze massa aan Flood. Hoewel het op dit moment ook nog niet duidelijk is of The Flood wel of niet in de campaign voorkomt. Wat er nu bekend is gemaakt, is dat het missies betreft beginnend met tien spelers waarvan er twee ‘infected’ zijn en de taak hebben om de rest te laten delen in deze vreugd. De overige acht moeten dit natuurlijk juist zien te voorkomen.

Twee tegen acht klinkt nogal oneerlijk, dus de infected spelers zullen vast en zeker dikke voordelen hebben. Helaas wordt er verder niets duidelijk gemaakt over deze game mode en moet je dus nog even geduld hebben voor verdere info.

Er zijn wel twee nieuwe voertuigen onthuld voor het eerste deel van de nieuwe Halo-trilogie. De eerste is de Mammoth, een troepentransport en waarschijnlijk een evolutie van de Elephant uit Halo 3’s Sandtrap. Het tweede apparaat is een ‘Mech Suit’. Hoe deze precies werkt? Dat kunnen we je helaas nog niet vertellen, maar het klinkt in ieder geval spannend.

Halo 4 komt op 6 november uit. Hou jij het nog vol tot die tijd? 

The Flood is terug in Halo 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch