Menu Premium

The Flock geeft spelers een beperkt aantal levens

Karen Koch 16/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nederlandse studio Vogelsap heeft al vaker in de spotlight gestaan met hun eerste titel, The Flock. Nu blijkt deze game wel een heel bijzonder mechanisme te hebben, er zullen namelijk maar een beperkt aantal levens beschikbaar zijn voor de spelers.

Hoe steekt dit precies in elkaar? Zodra The Flock te koop is, delen álle mensen die online spelen een beperkt aantal levens met elkaar. Elke keer als iemand doodgaat of een game over krijgt? Dan gaat er een leven van deze grote pot af. Dit aantal levens kan men makkelijk bijhouden, want zodra dit aantal zal overal te zien zijn, inclusief de afnames wanneer er iemand doodgaat. Wanneer deze pot levens uiteindelijk de 0 bereikt, gebeurt er iets wel heel bijzonders. The Flock zal dan niet meer te koop zijn, terwijl er wel nog content is: alleen mensen die de game voor deze tijd op Steam hebben gekocht, zullen deze laatste content kunnen zien.

Dit was niet het enige nieuws betreffende The Flock, want we hebben ook een release window gekregen. In het derde kwartaal van dit jaar zal The Flock exclusief op de PC beschikbaar zijn. Wat vinden jullie van deze insteek? Moet een game voor altijd in de verkoop blijven, of vinden jullie dit wel een gewaagde actie?

Bron: Polygon

The Flock geeft spelers een beperkt aantal levens

The Flock geeft spelers een beperkt aantal levens

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch