Menu Premium
Loading...

The Flock Closed Alpha Trailer

Gamekings Redactie 07/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt The Flock van het Nederlandse Vogelsap waarschijnlijk wel gespeeld op Firstlook 2014. Daar was de first-person asymmetrische multiplayer thriller game gewoon door iedereen te proberen. Heb je dat niet gedaan of niet kunnen doen? Dan krijg je nu een nieuwe kans, want Vogelsap heeft nu de The Flock Closed Alpha lopen. Krijg een voorproefje met de The Flock Closed Alpha trailer.

De Closed Alpha trailer laat goed zien hoe de game in zijn ontwikkeling vooruit is gegaan. De nieuwe grafische verbeteringen springen meteen in het oog. En toch is dat lang niet het belangrijkste bij The Flock. De sfeer en de spanning daar draait deze game om. The Flock speel je met 3 tot 5 spelers, die allemaal beginnen als een van de monsters, genaamd The Flock. In de map licht dan een voorwerp op, de felbegeerde Light Artifact. De speler die de Light Artifact oppakt, verandert in de Carrier. Vanaf dat moment begint de jacht, want degene die de Light Artifact het langst vast weet te houden, wint de pot. Als The Flock ben je snel en kun je hoog springen, maar heb je ook een zwakte: je kunt niet tegen het licht van de Artifact. Als Carrier ben je traag, maar kun je jezelf verdedigen met het licht. The Flock belooft dus een spannend kat-en-muisspel te worden.

Jij kunt er nu zelf ook aan meedoen door je in te schrijven voor de Closed Alpha, die vanaf dit weekend te spelen is. De Closed Alpha van The Flock is alleen speelbaar in het weekend en zal in ieder geval nog twee weekenden duren. Check eerst nog even de The Flock Closed Alpha trailer!

The Flock Closed Alpha trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch