Menu Premium

The Elder Scrolls Online dit weekend gratis speelbaar op Xbox en PC

Jeroen Wiersma 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De MMORPG van ZeniMax, die zich afspeelt in het welbekende Elder Scrolls-universum, verscheen inmiddels zo’n anderhalf jaar geleden voor het eerst op de PC. Sindsdien heeft de game de nodige ontwikkelingen doorgemaakt, waarvan mogelijk de belangrijkste het loslaten van het subscription-model en de launch op de PlayStation 4 en Xbox One in juni dit jaar zijn. Mocht je nooit zijn begonnen aan de game, dan is er binnenkort een uitgelezen mogelijkheid vrijblijvend het toch eens uit te proberen, want The Elder Scrolls Online is dit weekend gratis speelbaar op de Xbox One en PC.

Voor de PC kun je nu vast de download starten, zodat je donderdagochtend vanaf 09:01 direct kunt beginnen Tamriel te ontdekken. Je hebt hier wel een code voor nodig die je kunt bemachtigen via verschillende websites of via al bestaande spelers. Op de Xbox One kun je de download pas donderdagochtend om 09:01 beginnen, maar dan kun je wel meteen beginnen als die klaar is, zonder code dus. Bijzonder is misschien dat dit free-play-weekend schittert in afwezigheid op de PlayStation 4, maar Bethesda is bezig in de toekomst ook een dergelijk weekend mogelijk te maken op Sony’s console.

Het weekend waarin je gratis kunt spelen, loopt door tot maandagochtend 09:01 ‘s ochtends. Ga jij dit weekend een kijkje nemen in Tamriel?

The Elder Scrolls Online dit weekend gratis speelbaar op Xbox en PC

The Elder Scrolls Online dit weekend gratis speelbaar op Xbox en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch