Menu Premium

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood DLC verschijnt eind mei

Bas Boudewijn 26/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In maart konden we al voor nieuwe content terugkeren naar Tamriel voor The Thieves Guild DLC, maar nu al is er opnieuw goed nieuws voor Elder Scrolls fans! The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood DLC verschijnt namelijk op 31 mei voor PC en Mac-gebruikers. Xbox One en PlayStation 4 spelers moeten een twee weken langer wachten, want op 14 juni kun je ook op de consoles genieten van de nieuwste Elder Scrolls Online DLC.

In de Dark Brotherhood DLC gooi je het roer om ten opzichte van voorgaande DLC-pakketten. In plaats van de goede kant van het mensen redden en problemen voorkomen, zoek je de problemen juist op door andere characters af te slachten. Ook unlock je een nieuwe skill tree en vind je zeldzame loot door het verhaal van de Dark Brotherhood te volgen. Het verhaal van de Dark Brotherhood speelt zich af op de Gold Coast, een nieuw gebied dat je wellicht kent uit The Elder Scrolls IV: Oblivion. De Dark Brotherhood DLC moet volgens uitgever Bethesda uren aan verhaallijn aan de game toevoegen.

PC -pelers mogen volgende maand dus als eerste los op de Gold Coast waar de DLC zich afspeelt, terwijl PlayStation 4 en Xbox One-spelers dus nog een maandje moeten wachten. Kijk jij er al naar uit weer in The Elder Scrolls Online te duiken of zit je er nog steeds midden in? Laat het even weten in de comments!

Bron: Eurogamer

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood DLC verschijnt eind mei

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood DLC verschijnt eind mei

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch