Menu Premium

The Division wordt mede ontwikkeld door Ubisoft Reflections

Gamekings Redactie 07/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game waar een heleboel mensen nu al naar uit kijken is Tom Clancy’s The Division. Deze game lijkt namelijk echt een knaller van een next-gen titel te gaan worden. De eerste screenshots en in-game beelden zagen er al veelbelovend uit. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Massive, maar nu is aan het licht gekomen dat de studio hier hulp bij gaat krijgen, want The Division wordt mede ontwikkeld door UbisoftReflections.

Ubisoft Reflections heeft een behoorlijke bijdrage in de ontwikkeling van Tom Clancy’s The Division. Zo’n 40 procent van de laatstgenoemde studio werkt samen met Ubisoft Massive aan The Division. Ubisoft Reflections werkt voornamelijk aan een aantal specifieke punten. Zo heeft de studio geholpen bij veel belangrijke aspecten, zoals het ontwikkelen van de hoofdpersonages en de vijanden, RPG gerelateerde zaken, het ontwikkelen van de spelwereld en de online-features.

Ubisoft Reflections heeft eerder ook meegewerkt aan games als Watch Dogs en Far Cry 3. De studio heeft verder zelf Driver: San Francisco ontwikkeld. Pauline Jacquey, de management directeur van Ubisoft Reflections, geeft aan dat een heleboel werknemers helemaal dol zijn op deze game. Het is voor de meeste al fantastisch dat ze mee kunnen werken aan zo’n grote productie. “Tuurlijk is het team van Ubisoft Massive groter, maar wij kunnen goed onze kracht laten zien. Onze kracht ligt vooral op het vlak van design”, aldus Jacquey.

Ubisoft gebruikt wel vaker meerdere teams om samen aan een game te kunnen werken. Dit lijkt mij geen slechte ontwikkeling, want zo kunnen meerdere studio’s hun krachten bundelen om zo tot nog betere games te komen. Het is voorlopig echter nog afwachten hoe goed Tom Clancy’s The Division uiteindelijk daadwerkelijk is . Het is al een tijdje bekend dat de game gaat uitkomen op de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De bedoeling is dat deze game nog gaat verschijnen in 2014, maar dit lijkt een iets wat optimistisch streven te zijn van de gamesindustrie.

The Division wordt mede ontwikkeld door Ubisoft Reflections

The Division wordt mede ontwikkeld door Ubisoft Reflections

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch