Menu Premium

The Division bevat waarschijnlijk Splinter Cell-easter eggs

Karim Shehata 13/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met The Division liet Ubisoft op de E3 van dit jaar opnieuw zien waarom de uitgever een van de meeste populaire is onder de Gamekings-kijkers. Naast de potentiële toptitel, die volgend jaar moet gaan verschijnen, is de Franse uitgever onder andere druk bezig met Assassins Creed IV: Black Flag, Watch Dogs en een game die volgende week al gaat verschijnen in de vorm van Splinter Cell: Blacklist. Wanneer we verder op de planning kijken van Ubisoft lijkt er ook nog een Rainbow Six-titel te gaan verschijnen, hoewel de toekomst van Rainbow Six: Patriots een zeer onduidelijke is geworden. De link tussen de eerder genoemde games en The Division lijkt een sterke te gaan worden, want The Division bevat waarschijnlijk Splinter Cell-easter eggs. Ook lijken Ghost Recon en Rainbow Six niet buiten schot te blijven in de nu al geroemde MMO.

Dit meldt game director Ryan Bernard, dezelfde man die gister meldde dat The Division op de consoles geen exclusieve content krijgt. Vandaag laat de man zich uit over de mogelijke easter eggs die de game zou kunnen bevatten. “Het idee achter The Division is dat we de Tom Clancy-games wat wilden moderniseren en het verwerken in een role-playing game, in een open wereld”, aldus Bernard. “En wat voor een agent  kunnen we verzinnen die niet lijkt op een personage uit Rainbow Six, Ghost Recon of Splinter Cell?”

Toen de game director voor de MMO gevraagd werd of de Ghosts, Rainbows of notabene Sam Fisher hetzelfde universum delen met The Division, lichtte Bernard een klein tipje van de sluier op. “Op dit moment willen wij daar niet heel specifiek over uitweiden”, zegt Bernard. “Wat ik wel kan zeggen, is dat we zeker wat easter eggs in gedachten hebben om de andere Tom Clancy-games in het zonnetje te zetten”, aldus Bernard. De man vervolgt door te zeggen dat we hier niets van zullen zien, totdat je zelf aan de slag kunt gaan met The Division.

De gedachte achter het idee om andere Ubisoft-games in The Division te verwerken, is natuurlijk leuk, alhoewel de Franse uitgever moet uitkijken dat we dan niet aan de gang gaan met iets dat lijkt op bijvoorbeeld een Rainbow Six-MMO. Wanneer het bij easter eggs blijft, is het bedrijf natuurlijk gewoon veilig en zullen de fans waarschijnlijk alleen maar vol lof reageren. Wat vind jij van de implementatie, al is het alleen door middel van easter eggs, van andere Tom Clancy-games in The Division?

The Division bevat waarschijnlijk Splinter Cell-easter eggs

The Division bevat waarschijnlijk Splinter Cell-easter eggs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch