Menu Premium

The Binding of Isaac: Rebirth is nu uit op iOS

Maarten van Steijn 12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Binding of Isaac: Rebirth is nu uit op iOS! De game, van Super Meat Boy, is vanaf vandaag te vinden in de Apple Store. Al hoewel je de DLC content apart aan moet schaffen, heeft de game alsnog een hoop te bieden. Je hebt nu namelijk 10 speelbare characters, 50 eindbazen en een hele reeks aan items om achterna te zitten.

In de eerste instantie heeft Apple deze game geweigerd, aangezien het niet voor kinderen bestemd zou zijn, vanwege het ‘geweld’ in de game. Maar uiteindelijk is de game dus toch doorgedrukt en beschikbaar gemaakt.

Tyrone Rodriquez, werkzaam bij Nicalis – uitgever van de game – hintte eind vorig jaar ook over een port naar consoles voor de game. Naast een PS4 een Xbox One versie genoemd te hebben, voegde hij hier nog aan toe:

“Sorry no PS Vita or Wii U versions. Date? Spring 2017- we’re already working on the console versions.”

Dat zou dus kunnen betekenen dat er in de toekomst een Nintendo Switch versie van The Binding of Isaac: Rebirth aan zou zit te komen!

Is dit een game die jij graag op iOS wilt spelen, of wacht je liever de hint van Tyrone Rodriquez af? Laat het weten in de comments!

Bron: eurogamer.net

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch