Menu Premium

Telltale’s The Walking Dead: Season 3 later dit jaar van start

Mark Hoogland 22/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meer nieuws uit de hoek van Telltale Games; terwijl de spinoff rondom Michonne in volle gang is, liet de developer vandaag weten dat het derde ‘echte’ seizoen van The Walking Dead volop in ontwikkeling is en later dit jaar van start zal gaan.

In een interview met de website Mashable laat Telltale’s CEO Kevin Bruner weten dat het nieuwe seizoen van The Walking Dead een onverwachte aanpak zal hanteren. Aangezien de studio een breder publiek wil aanspreken, met daarin gamers die de eerste twee seizoenen niet gespeeld hebben, zal het derde seizoen niet naadloos aansluiten op eerdere gebeurtenissen – al belooft Bruner wel de keuzes en eindpunten van seizoen 2 te respecteren.

“Vanuit een role-playing, interactief verhalend oogpunt putten we niet uit de trukendoos die we altijd hebben laten zien,” aldus Bruner. “De wijze waarop we al die verschillende playthroughs behandelen, valideren en behouden is erg cool en onverwacht, en volgens mij vrij innovatief op het gebied van vertelkunst.” Bruner laat ook weten dat, ondanks het ontbreken van cloud saves in seizoen 1, er gewerkt is aan een strategie om alle keuzes daaruit over te hevelen naar seizoen 3.

Meer informatie rondom The Walking Dead: Season 3 wordt aankomende zomer verwacht tijdens Comic-Con. Heb jij de serie tot dusver gespeeld of ben je een nieuwsgierige nieuwkomer in de serie? Laat het weten in de comments!

Bron: Mashable

Telltale’s The Walking Dead: Season 3 later dit jaar van start

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch