Menu Premium

Telltale kondigt tweede seizoen Game of Thrones aan

Mark Hoogland 20/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week verscheen de zesde en laatste episode van Game of Thrones, de succesvolle adventure-serie van Telltale Games. Niet geheel onverwacht liet de developer vandaag weten dat er een tweede seizoen in de maak is.

Telltale Games maakt al ruim tien jaar games, maar brak in 2012 echt door met het eerste seizoen van The Walking Dead. Sindsdien heeft de developer het er maar druk mee, gezien titels als The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands en het jongste project, Minecraft: Story Mode. De episodische serie Game of Thrones, geënt op de gelijknamige tv-serie, kwam op 17 november tot een voorlopig einde. Kevin Bruner, CEO van Telltale, laat weten dat een tweede seizoen al van meet af aan in de planning stond, en dat keuzes uit het eerste seizoen hierin meegenomen zullen worden.

Bruner laat verder weinig los over het stadium waarin de ontwikkeling van het tweede seizoen verkeert. Heb jij seizoen 1 gespeeld en heb je nu al zin om terug naar Westeros te gaan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: IGN

Telltale kondigt tweede seizoen Game of Thrones aan

Telltale kondigt tweede seizoen Game of Thrones aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch