Menu Premium

Team Super Smash Bros. krijgt hulp van Namco Bandai

Gamekings Redactie 22/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een statement dat samenviel met Nintendo Direct events, wordt duidelijk dat het Super Smash Bros. team gaat samenwerken met Namco Bandai. Namco Bandai’s Masaya Kobayashi liet weten dat diverse werknemers van Namco Bandai-ontwikkelteams zich hebben verzameld om samen te werken aan de nieuwe brawler van Nintendo.

De volgende Super Smash Bros. wordt verwacht om op de Wii U te verschijnen en krijgt een flinke boost van Namco Bandai. Het team van Namco Bandai gaat met ontwikkelaar Project Sora de strijd aan om de nieuwe brawler te ontwikkelen. Hier even een opsomming van de mankracht die Namco Bandai het Nintendo-land instuurt: Yoshito Higuchi van de Tales-serie, Tetsuya Akatsuka van Mobile Suit Gundam: Extreme Vs en Masaya Kobayashi van Ridge Racer zijn betrokken bij het project. Maar ook de art- en sound-director van Soul Calibur maakt een verschijning, evenals het ontwikkelteam dat verantwoordelijk was voor diverse Tekken games

Smash Bros. productieleider Masahiro Sakurai van Sora meldt dat hij graag meer informatie zou willen delen, maar dat hij z’n mond toch nog gesloten houdt. Het project is pas begonnen en ze zijn met twee titels tegelijkertijd bezig. Desondanks is hij enthousiast om het nieuws over de samenwerking naar buiten te brengen, maar dit betekent niet dat het spel in afzienbare tijd gereed zal zijn. Integendeel zelfs, de titel is nog erg vroeg in de ontwikkelfase en het kan nog even duren voordat we wat te zien krijgen.

Hoewel er nog totaal geen inhoudelijk detail over het spel bekend is, heeft Namco Bandai’s Masaya Kobayashi er het volste vertrouwen in. Volgens hem moet het namelijk de beste Smash Bros. uit de hele serie gaan worden! Wat denk jij? Heeft team Namco Bandai het in zich om er een dikke Super Smash Bros. uit te knallen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch