Menu Premium

Take-Two Interactive kondigt NBA 2K16 en WWE 2K16 aan

Tim Koelen 19/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Worstelaars opgelet! In een briefing voor de aandeelhouders van Take-Two Interactive werd WWE 2K16 aangekondigd met een release datum op 27 oktober. De game verschijnt niet alleen voor PlayStation 4 en Xbox One op deze datum, maar zal tegelijkertijd komen met de versies voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Vorig jaar nog was de release van WWE 2K15 voor de current-gen consoles drie weken later dan de last-gen versies.

NBA 2K16 kreeg echter nog geen harde releasedatum en is dus alleen nog gespecificeerd voor de herfst van 2015. Normaal gesproken lanceert de NBA 2K serie een kleine tijd voordat het nieuwe seizoen van de Amerikaanse basketbalcompetitie van start gaat. In voorgaande delen was dit altijd de eerste dinsdag van oktober. Dat zou dit jaar 6 oktober moeten zijn, maar deze datum is dus nog niet bevestigd.

Er wordt voor zowel WWE 2K16 als NBA 2K16 een carrière-modus verwacht die geschreven is door de Oscar-genomineerde filmmaker Spike Lee. Beide titels zullen de enige games zijn voor Take-Two die we kunnen verwachten voor de console in de komende herfst. De nieuwe DLC voor Civilization: Beyond Earth zal in dezelfde periode beschikbaar komen voor PC.

Battleborn, de co-op shooter die Gearbox Software maakt, zal voor het einde van maart 2016 moeten verschijnen. De game verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Kan jij al niet wachten op de komende herfst? Laat ons weten in de comments op welke games jij staat te wachten!

Bron: Polygon

Take-Two Interactive kondigt NBA 2K16 en WWE 2K16 aan

Take-Two Interactive kondigt NBA 2K16 en WWE 2K16 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch