Menu Premium
Loading...

Table Top Racing Launch Trailer

Karen Koch 05/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Table Top Racing is al eerder voorbij gekomen, maar nu komt de releasedatum toch wel erg dichtbij. Daarom heeft ontwikkelaar en uitgever van de game, Playrise Digital, een Table Top Racing Launch Trailer voor ons. Naast deze trailer hebben ze natuurlijk ook nog wat tips om van iedereen zo snel mogelijk een pro in Table Top Racing te maken. De Table Top Racing Launch Trailer is nu te bekijken en vanaf morgen is het mogelijk om dit ook in praktijk uit te voeren, want dan komt de game namelijk uit in Europa.

In de trailer worden een aantal van de verkooppunten van Table Top Racing nog eens goed uitgelicht. Zo is het niet alleen een race tot de finish, maar is het ook zeker de bedoeling dat je de competitie flink dwarszit met de nasty powerups of harde wapens. Ook is te zien dat de omgevingen waarin geracet wordt heel erg kunnen worden ingezet. Er zijn talloze shortcuts te bespeuren waar flink misbruik van gemaakt kan worden. Bovendien zal het mogelijk zijn om met tot wel vier spelers samen online te racen.

Nick Burcombe, grote baas van Playrise Digital, heeft ook nog een aantal handige tips voor mensen die geïnteresseerd zijn in de game. Het is volgens hem namelijk erg belangrijk dat de wagentjes geüpgrade kunnen worden, anders laten de anderen jou achter in het stof en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De game zal zeventien wagens bevatten die je compleet naar wens kan aanpassen. Deze upgrades gecombineerd met de wapens en powerups zorgen samen voor een ultieme combo, waarmee je moeiteloos over de andere racers heenwalst… Totdat je nieuwe competities vrijspeelt! Deze zullen namelijk enorme uitdagingen vormen volgens ontwikkelaar Burcombe.

Vanaf morgen is Table Top Racing te spelen op de PS Vita. De Table Top Racing Launch Trailer belooft in ieder geval dat het een hilarische racegame wordt om met een groep mensen samen te spelen.

Table Top Racing Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch