Menu Premium

Survival Mode Fallout 4 volgende week in beta naar PC

Mark Hoogland 23/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hardcore gamers onder ons hebben zich waarschijnlijk fluitend een weg door het wasteland van Fallout 4 geknald. De vorige maand aangekondigde herziening van de Survival Mode, die de moeilijkheidsgraad van de game een flink stuk opschroeft, is voor hen een uitkomst. Via een tweet werd gisteravond bekend dat deze modus volgende week in een bèta-fase naar Steam komt.

Hoewel Bethesda de nieuwe eigenschappen van de Survival Mode nog niet officieel uit de doeken heeft gedaan, werd eind februari al één en ander opgediept uit de bestanden van Fallout 4. Naar verluidt worden handigheidjes als fast travel en handmatige saves uitgeschakeld (je kunt dan enkel saven als je ergens slaapt), zijn de vijanden sterker en krijg je te maken met ziektes, vermoeidheid en honger. Hoe het ook zij, overleven in de post-nucleaire wereld van Fallout 4 belooft een stuk uitdagender en realistischer te worden.

Hoe lang de bèta van de Survival Mode gaat duren, is nog niet bekend. Naar verwachting zal de modus na de testperiode ook naar de console-versies van Fallout 4 komen. Snak jij naar een grotere uitdaging in Fallout 4 en ga jij deze mode zeker checken? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch