Menu Premium

Super Nintendo World lijkt zo goed als af in deze gloednieuwe foto

Dansky 28/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gloednieuwe foto is opgedoken van Super Nintendo World. De foto is gemaakt door een drone van Instagram gebruiker imaiko02. In de foto zijn onder andere de Yoshi attractie, Bowser’s Castle en een hele hoop Piranha Plants te zien. Super Nintendo World ligt in Universal Studios Japan en zal naar alle waarschijnlijkheid ook naar de USA gevestigde Universal Studio’s komen.

Opening voor Super Nintendo World zou in zomer 2020 gebeuren

Begin dit jaar, voor de hele corona bende, was de opening nog deze zomer gepland. Hoe snel het allemaal kan veranderen. Toentertijd stonden de Olympische Spelen natuurlijk ook nog op de planning en dit kwam Universal Studio’s erg goed uit. Want hoe kan je beter even bijkomen van de Olympische Spelen dan ontspannend op een Yoshi te rijden? Helaas is de realiteit toch anders en zal het park tot nader orde gesloten blijven. In een statement van het park wordt ook nog niet gesproken over wanneer het park dan open zal gaan:

“We are carefully considering a reopen date while monitoring the current situation.”

Mario Kart attractie met AR en een Power Up Band

Het is dus nog even wachten voor iedereen. Gelukkig is er wel al meer bekend over het park. Zo is al bekend dat er in ieder geval twee attracties zullen zijn: Yoshi’s Ride en Mario Kart. In deze laatste attractie race je tegen elkaar. Niet zoals op een kartbaan helaas, maar de illusie zal worden gewekt aan de hand van twee ‘banen’ naast elkaar. Daarnaast zal de attractie mogelijk gebruik maken van Augmentend Reality zodat je ook power-ups kan oppakken en naar elkaar kan ‘gooien’. Wederom is dit dus een illusie. En dat is begrijpelijk. Want kan je het je al voorstellen als 20 mensen bananen naar elkaar gaan gooien? Dat veroorzaakt een gigantische troep.

Ook zal het park gebruik maken van een Power Up Band en een app op je mobiele telefoon. Hiermee wilt Universal Studio’s de interactie met het park nog verder vergroten. Nu kan je zelf, net als Mario, een muntje krijgen in je app uit een vraagtekenblokje waar je met je vuist tegenaan moet slaan. Wat je hier verder mee kan is dan nog onbekend.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch