Menu Premium
Loading...

Super Nintendo World komt naar Universal Studios in Japan

Tim Koelen 12/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het regent nieuws als het gaat om Nintendo. Naast de komst van de Nintendo Switch in 2017 en Super Mario Run aankomende week heeft Nintendo weer een nieuwe mededeling, er komt er namelijk een pretpark bij!

Eind vorige maand kondigde Universal Studios al aan dat Super Nintendo World onder andere ook naar de pretparken in Orlando en Hollywood komen. Wanneer deze pretparken daadwerkelijk open gaan voor publiek is niet bekend, maar Universal Studios hoopt nog voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo klaar te zijn met Super Nintendo World in Japan.

Het pretpark zal zich volledig richten rondom de meest iconische characters van Nintendo, en geestelijk vader van onder andere Mario, Shigeru Miyamoto, zal nauw samenwerken met Universal Studios om dit pretpark tot stand te brengen. Hieronder staat een conceptuele afbeelding van hoe Super Nintendo World er ongeveer uit zou moeten zien.

nieuws20161212_nintendo-world

In de afbeelding valt al gauw op dat het kasteel van Princess Peach en het duistere Bowser-castle niet ontbreken, maar hoe het pretpark er straks in werkelijkheid uit gaat zien, daar moeten we nog even op wachten.

Vorig jaar kwam er al nieuws naar buiten dat ook Ubisoft zich gaat mengen in de pretparken-business. In 2020 zou Ubisoft haar eigen pretpark krijgen in Maleisië, meer daarover kan je hier lezen.

Word jij al vrolijk van de komst van Super Nintendo World? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch