Menu Premium

Super Mario Run is 37 miljoen keer gedownload in de eerste 3 dagen

Maarten van Steijn 20/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Super Mario Run loopt lekker! De game is na de eerste drie dagen van de release op 15 december, 37 miljoen keer gedownload! Dit heeft App Annie, een bedrijf dat data analyseert, bekendgemaakt.

Naast het aantal downloads en het feit dat de UK daarbij met 11 miljoen downloads koploper is, hebben we nog meer te horen gekregen over de app. Zo slingeren de gebruikers deze game gemiddeld 2,4 keer per dag aan, met een gemiddelde speelsessie van zo’n 35 minuten per keer. Tot slot wordt het aantal downloads van deze app op de eerste dag van release op 10 miljoen geschat, waarbij ze Pokemon GO wat betreft winst tijdens de eerste dag overtroffen hebben. Hier moet wel bij gezegd worden dat Pokémon GO niet tegelijkertijd wereldwijd uitkwam en daarnaast geen rode cent hoeft te kosten voor spelers.

Het opvallende aan deze game is dat het maar met één hand te spelen is. Mario rent namelijk op je scherm van links naar recht, waarbij jij op je screen moet tappen zodat Mario over obstakels springt. Het doel hierachter is een zo hoog mogelijke highscore neer te zetten. Mocht je meer over deze game willen weten, check dan vooral even de review van Shelly en Emiel!

Is dit type gaming iets voor jou, of laat jij dit soort mobile games aan je voorbij gaan? Laat het weten in de reacties!

Bron: Videogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch