Menu Premium
Loading...

Super Mario 3D World Launch Trailer

Gamekings Redactie 21/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben deze week met taart en slingers kunnen vieren dat de Wii U ondertussen een jaar oud is. Als je terugkijkt op dat eerste jaar zijn er brute titels uitgekomen, maar nog geen enkele titel heeft het voor elkaar gekregen Nintendo’s laatste console als warme broodjes over de toonbank te laten gaan. Alle hoop is nu gevestigd op de eerste 3D Mario-game op de Wii U en dat deze eraan komt, wordt gevierd met de Super Mario 3D World Launch Trailer.

De Italiaanse loodgieter uit de stal van Nintendo is al sinds jaar en dag het gezicht van het Japanse bedrijf. Fans van de Japanners zijn bijna automatisch ook fan van Mario en hij zorgt er vaak dan ook voor dat de consoles van Nintendo goed verkopen. New Super Mario Bros. U heeft er nog niet helemaal voor gezorgd, maar Super Mario 3D World moet er wél voor gaan zorgen. En het is nodig ook. De verkopen vallen redelijk tegen van de Wii U en dat kan niet anders dan een flinke aanslag op de portemonnee van Nintendo zijn. Wat er in het slechtste geval voor kan zorgen dat we nooit meer een console en games van ze gaan zien.

Gelukkig lijkt het erop dat Super Mario 3D World een toffe game is die alles en iedereen naar de Wii U moet trekken. Onze eigen Dennis en Steven zijn keihard aan de slag gegaan met de game, maar het grote publiek moet nog even wachten tot 29 november. Gelukkig duurt dat nog maar een praktische week, dus dat houden we wel vol. Benieuwd wat je kunt verwachten? Check de Super Mario 3D World Launch Trailer!

Super Mario 3D World Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch