Menu Premium

Suebi zijn als nieuwe speelbare factie onthuld voor Total War: Rome 2

Gamekings Redactie 15/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kenden tot vandaag al vijf van de speelbare facties uit Total War: Rome 2. Daar komt nu verandering in, want naast de Romeinen, Carthagers, Macedoniërs, Iceniërs en Arverni’s kun je er ook voor kiezen om de bush-bush in te duiken met de zesde speelbare factie. De Suebi zijn als nieuwe speelbare factie onthuld voor Total War: Rome 2.

De Suebi is een stam afkomstig uit de barbaarse bossen van Germanië. Het zijn ‘bosjesmannen’. Zij zijn echter niet te vergelijken met de figuren waar wij vandaag de dag aan denken bij het horen van het woord ‘bosjesmannen’. Deze vechtersbazen schieten namelijk niet met pijltjes, dragen geen peniskokers en doen ook niet aan magische, genezende drankjes. Nee, deze kerels kunnen voor zichzelf opkomen. Ze zien er afgetraind uit, hebben een goede uitrusting en zijn heer en meesters in het opzettten van hinderlagen. Tel dit alles bij elkaar op en je hebt een potentiële overheerser van Noord-Europa.

De gameplay van deze factie is interessant. De Suebi zijn zeer aanvalsgericht en moeten het hebben van hun, op slimme wijze opgezette, hinderlagen en hun ijzersterke infanterie. Zij zoeken het conflict voornamelijk op door vijanden met een verrassingsaanval in de pan te hakken. De Suebi maakt voornamelijk gebruik van een soort werpspeer, genaamd de framea. Zwaarden worden nauwelijks door hen gebruikt op het slagveld. De Suebi dragen daarnaast een licht pantser of zelfs geen pantser. Zij hebben namelijk genoeg bescherming van het grote schild dat ze met zich meedragen. Verder is het zo dat ze er zeer intimiderend uit zien, waardoor menig krijger de neiging krijgt om op de vlucht te slaan.

De Suebi zijn dus de zesde speelbare factie van Total War: Rome 2 die bekend is gemaakt. De Suebi beloven interessante gameplay en uiteraard, bloederige, wrede, maar vooral ook epische veldslagen met de andere facties. Het is echter wel nog de vraag wanneer we met de Suebi aan de slag kunnen. Total War: Rome 2 komt dit jaar nog uit, maar een exacte datum is nog niet bekend. Wat vind jij van de Suebi? En weet je al met welke factie je gaat spelen?

Suebi zijn als nieuwe speelbare factie onthuld voor Total War: Rome 2

Suebi zijn als nieuwe speelbare factie onthuld voor Total War: Rome 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch