Menu Premium

Street Fighter V krijgt mogelijk alsnog een Arcade Mode

Mark Hoogland 22/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verscheen het langverwachte Street Fighter V voor de PlayStation 4 en PC. Naast wat aanvankelijke serverproblemen kreeg de game ook de nodige kritiek over het ontbreken van een Arcade Mode. Capcom heeft inmiddels de deur naar deze game mode alsnog op een kiertje gezet.

In onze review van Street Fighter V hoorde je met name Emiel al zijn beklag doen over het ontbreken van een Arcade Mode. Spelers van de game kunnen hierdoor alleen online reguliere potjes tegen anderen spelen – of anders genoegen nemen met het trainingslevel of een korte Story Mode. Losse matches tegen een computergestuurde tegenstander kun je dus vergeten. Althans, voor nu; een vertegenwoordiger van Capcom liet recentelijk aan zakenblad Forbes weten: “Het team verdiept zich in het toevoegen van een Arcade Mode en we zullen hier binnenkort meer informatie over delen.”

Naast dit lijvige statement meldde Capcom ook te werken aan verstelbare moeilijkheidsgraden voor de huidige Character Story Modes. We vermoeden echter dat spelers vooral smachten naar de mogelijkheid tegen AI te knokken, met name om alle moves onder de knie te krijgen alvorens het online tegen mensen op te nemen. Geldt dat ook voor jou? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Street Fighter V krijgt mogelijk alsnog een Arcade Mode

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch