Menu Premium

Straight Right werkt aan drie verschillende Wii U games

Gamekings Redactie 09/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Straight Right werkt aan drie verschillende Wii U games. Bekend was dat de studio aan de slag is met de Wii U versie van Mass Effect 3, maar de ontwikkelaar is daarnaast bezig met twee andere titels voor de Nintendo console. Eén daarvan is voor een grote franchise en de andere titel komt uit de koker van de Straight Right zelf.

Het is niet zo vreemd dat Tom Crago, de grote man achter Straight Right, een beetje zenuwachtig wordt van de opdracht om Mass Effect 3 naar de Wii U om te zetten. We hebben allemaal gezien hoe hoog de verwachtingen waren voor deze game op de bekende platforms. Een game met zo’n grote en veeleisende fanbase omzetten naar een console die zichzelf nog moet bewijzen, dat wil wel voor slapeloze nachten zorgen.

In een interview met Eurogamer zegt hij: “we zijn er zeer bewust van dat we dit niet willen verpesten, gezien de hoge verwachtingen en het feit dat we hier iets hebben dat op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC uitzonderlijk goed was.”

Naast Mass Effect 3 werkt de studio dus nog aan één eigen titel en aan een titel uit een andere grote franchise. Natuurlijk wil Crago niets kwijt over welke franchise dit zou zijn. Hij vertelt echter wel dat die franchise verschijnt in 2013.

De studio heeft hoog ingezet op het succes van de Wii U en Crago hoopt dan ook dat de console een goede start zal maken. Wie weet zien we dat dit jaar nog. Ben jij van plan de Wii U in huis te halen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch