Menu Premium
Loading...

Stem voor beste game 2012

Gamekings Redactie 12/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar nadert, waardoor we gaan terugkijken op 2012 als gamejaar. In de eindejaar top tien lijsten van de redactie, die over niet al te lange tijd online komen, kun je zien wat wij allemaal de tofste game vonden. We zijn echter ook zeer benieuwd naar jullie mening. Dennis vertelt over het item op Oudjaarsdag met jullie beste game van 2012 in “Stem voor beste game 2012”.

Bijna de gehele Gamekings redactie gaat rond Kerst vertellen over de games die zij het beste vonden dit jaar in de eindejaarsinterviews. Maar daarmee weten we nog niet welke game zich nou echt de beste van het jaar kan noemen, aangezien bijna iedereen een andere game op nummer 1 heeft staan. Daarom laten we die keuze over aan jou. Jij kunt nu dus zelf stemmen op de beste game van het jaar.

Op 31 december is er een speciaal eindejaars item waarin JJ en Skate bekend gaan maken wat nou echt de game van 2012 is geworden. De Gamekings Kijkers Award 2012 zal worden gewonnen door de game waarop het meeste wordt gestemd. Dus als je wilt dat jouw topper van het jaar deze prijs binnen sleept, dan moet je vooral stemmen.

Dennis heeft plaatsgenomen in een lege en verlaten studio om onze plannen voor het einde van het jaar te verklappen. Op welke game hij zelf heeft gestemd, kun je binnenkort zien in zijn eindejaarsinterview. Hij wil jullie nu echter vragen om zelf te gaan stemmen. Laat even weten in de comments op welke game je hebt gestemd.

Stemmen kan hier:
Klik hier om mee te doen aan de enquête

Stem voor beste game 2012

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch