Menu Premium

Stem op jouw beste game van 2012

Gamekings Redactie 17/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Qua games was 2012 een prachtig jaar. Met veel nieuwe IP’s en grote Triple A titels hebben we ons niet hoeven vervelen afgelopen jaar. Tussen Kerst en Oud en Nieuw kun je onze persoonlijk top tienen checken, maar jij hebt vast ook je favoriete game van 2012. Daarom geeft Gamekings op het eind van het jaar een exclusieve show om de Gamekings Kijkers Award 2012 uit te reiken. De winnaar van deze prijs bepaal jij. Dus doe mee en stem op jouw beste game van 2012.

Vond je 2012 niks aan? Laat ik je dan even vertellen wat je waarschijnlijk gemist hebt: Diablo 3, Halo 4, Black Ops 2, Dishonored, Darksiders 2, Assassin’s Creed 3, Far Cry 3, Hitman Absolution, Mass Effect 3, FIFA 13, SSX, Need For Speed Most Wanted, Minecraft Xbox 360 Mists of Pandaria en nog veel meer. Ik ben er genoeg vergeten, maar als je zo terug kijkt dan moet je wel tot de conclusie komen dat het in 2012 goed vertoeven was voor de gamers.

Wij weten dat jij een uitgesproken mening hebt over de games die je hebt gespeeld. Daarom moet er voor jou ook afgelopen jaar een game zijn geweest die net boven de rest uitstak. Met de moordende concurrentie verdient zo’n game gewoon een prijs. Samen met je mede-gamers kun jij beslissen welke game we op 31 december mogen eren met de Gamekings Kijkers Award 2012. Ja een echte publieksprijs. Uitgereikt door ons, maar van jou en de andere kijkers.

Dus welke game heeft het volgens jou verdient om met deze felbegeerde prijs er vandoor te gaan? Geef nog snel even je stem in de Gamekings Kijkers Award 2012 poll en check op Oudjaarsdag welke game zich mag kronen als de beste game van 2012.

Klik hier om mee te doen aan de Gamekings Kijkers Award 2012 poll

Stem op jouw beste game van 2012

Stem op jouw beste game van 2012

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch