Menu Premium

Steeds meer geruchten over Call of Duty: Modern Warfare Remastered als standalone

Maarten van Steijn 31/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds bekend werd dat Call of Duty: Modern Warfare Remastered alleen te verkrijgen was in een CoD: Infinite Warfare Legacy (Pro) bundel, had menig gamer stiekeme hoop op een standalone versie van deze remastered CoD. Inmiddels zijn we al dik een half jaar verder na de release van Infinite Warfare en sijpelen er steeds meer geruchten binnen over een aankomende standalone versie. Naast de Extra van JJ hierover, zullen we voor het gemak ook even de meest recente geruchten op een rijtje zetten:

Begin deze maand verscheen er op de gaming rental website Gamefly een pagina met daarin een aankondiging van deze standalone versie. Hierbij zou een releasedatum van 20 juni bij gestaan hebben. Uiteraard is de pagina inmiddels al een tijdje uit de lucht gehaald.

Niet alleen deze website, maar ook de Japanse Amazon heeft een soortgelijke pagina online gezet, waar ook weer dezelfde releasedatum te zien is:

 

Met deze ‘gelekte’ informatie kwamen dus ook een aantal releasedatums boven water. Zo zou de Playstation 4 versie, vanwege de bekende deal met Sony, op 20 juni al beschikbaar zijn. Voor de Xbox One zou de game precies een maand later, op 20 juli, in de schappen moeten liggen. En helaas, ook maar enige informatie over een PC versie is in geen velden of wegen te bekennen.

Het is ├╝berhaupt verstandig om deze informatie met een pittig korreltje zout te nemen, aangezien Activision vlak voor de release van Infinite Warfare nog volmondig opperde geen standalone versie uit te gaan brengen.

Is dit voor jou een bevestiging op wat je al had verwacht, namelijk een standalone van deze remaster? Of neigt dit naar lulkoek en moeten we gewoon geduldig wachten tot we wat meer te zien krijgen van CoD: WW2 en daar eventueel onze enthousiasme op loslaten? Laat het weten in de comments.

Bron: vg247.com

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch